Din lokala konstnärsbutik

– en magisk värld där bara fantasin sätter gränser. Här får du tips, inspiration och skaparglädje.
Genuint engagemang, specialisthjälp och expertkunskap inom konstnärsmaterial och fine art!

Zara’s sortiment

Teckna, rita, skissa och måla!

Konstnärsmaterial
Konstnärsprodukter

målardukar & pannåer
canvasdukar
paletter
fernissa och målarmedier (fixativ, grundering, lack och skyddslack
målarfärg (akryl, akvarell, hobby, olja,)
penslar – akvarellpenslar, barnpenslar, gouachepenslar, natursvamp & målerisvamp, oljepenslar & akrylpenslar
ritblock
skissblock
målarblock
stafflier
färgpennor
papper
målarset
måleritillbehör,  målarknivar
akvarell och pastellkritor
grafittisprayfärger

Behöver du något alldeles speciellt?
Hör med Zara som skall göra allt för att få hem det!

Barn och konst; för en lyckad framtid!

“För barnens bästa” är vår ledstjärna vi som har barn, umgås med barn eller som jobbar med barn. Konst stimulerar hjärnan och kan ha stor inverkan på deras liv. Det är tydligt när man ser till de vuxna i vårt  samhälle som det går bra för, där de tagit sig dit de vill eller som rent allmänt känner sig nöjda med de liv de skapat. De besitter positiva egenskaper såsom att de är tänkande individer som är uppfinningsrika. De är optimister och strävar efter nya vägar och förbättringar vilket har givit dem de bästa förutsättningarna att lyckas.

När vi skapar utrymme för barn att vara konstnärliga både i hemmet och i  skolan uppmuntrar vi dem till att skapa processer och upplevelser med egna tankar där de kan arbeta intensivt med att förbättra och få fram det som de visualiserar. Det är avgörande för individen (och samhället) när de får utvecklas kreativit där de får  möjligheten att skapa det liv de vill leva med allt de behöver för att förverkliga sig.

Forskning visar att konst och kreatvitet stimulerar barnens hjärnor på ett mycket positivt vis som barn har stor nytta av livet ut. Välkommen in till Zaras Färg & Duk där vi tillsammans tar fram metoden för ditt barns skapande!

Minns du som barn när allt var möjligt?

Välkommen till butiken där bara din fantasi sätter gränser: Zaras Färg & Duk!

Här har du din självklara plats på jorden att utforska och utveckla ditt potential. Jag sätter ditt konstskapande i första rum och med genuint engagemang och personlig service tar vi fram det du kan behöva för att komma igång.

Är du redan en etablerad konstnär med specifika krav och önskemål så har du kommit rätt. Med expertkompentes tar jag fram allt du behöver.

Mitt Fine Art utbud håller högsta kvalité som säkerställer kvalitén på dina alster, och inte minst upplevelsen för dig på vägen dit!

Jag har friheten att välja ut ett unikt sortiment av konstnärsmaterial från ledande varumärken som håller mina och mina kunders höga krav.

Kvalitetsprodukter är hemligheten i ditt skapande, tumma inte på dessa! Och kom ihåg; ha kul som det barn du en gång var!

Ledande varumärken

För att du skall kunna hålla högsta kvalité i ditt skapande tar vi hem endast det bästa marknaden har att erbjuda. Några av dessa leverantörer är:

Mål & Vision

I en föränderlig värld med vardagens alla måsten och krav vill jag på Zaras Färg & Duk ge dig tid för glädje och avstressande konstnärsterapi. Alla mår bra av att vara kreativa och skapa; småbarn, ungdomar, vuxna, seniorer – amatörer som proffs.

Mitt passionerade engagemang drivs av mötet med människor som får utrymme att skapa helt förbehålltsfritt där kreativiteten tar dem till nya höjder.

Kom in en stund till min nyöppnade butik på Nordbanegatan 23 i Halmstad och upplev det där du kanske saknar i din vardag; avstressande glädje!

Hjärtligt välkommen!

“Kreativitet är att uppfinna, experimentera, växa, ta risker, bryta regler, göra misstag och ha roligt!”
– Mary Lou Cook

“Bara med konst kan man uttrycka det man inte begriper.”
– Henrik Tikkanen